Svým novým CD

Svým novým CD

8. 5. 2007

Svým novým CD

(autor Pavel Artur Paska, 8. 5. 2007)

Nikoliv standardním best of albem, ale poctivými třinácti zbrusu novými skladbami oslaví skupina ARGEMA letošní čtvrtstoletí svého působení na rockových pódiích. Autorsky se na novém CD podílela většina osazenstva kapely. Jako hosté se zapojili renomovaní textaři Petr Šiška, Hanka Sorrosová či Ivan Rössler, tedy lidé známí svou spoluprací s mnoha tuzemskými hvězdami populární i rockové muziky.

ARGEMA, inspirovaná především rockovými vlivy 80. let, se na novince rozhodně nebránila moderním propracovaným aranžím. Kapela pracovala v Sound Art studiu na konečné podobě svých nových skladeb po celé jaro. Aktuální repertoár vznikal postupně v průběhu uplynulých dvou let. „Hodně jsme o podobě nového CD přemýšleli, a myslím, že na finální verzi alba je to znát“, říká bubeník ARGEMY, Pepa Pavka. „Jedná se o takový návrat k rockovým kořenům naší muziky. Do skupiny se vrátil staronový zpěvák Jarek Filgas (nazpíval první 3 alba ARGEMY), který se ihned po svém návratu projevil jako opravdový profesionál. Za ty roky své muzikantské kariéry Jarek neskutečně vyzrál a našemu novému soundu to jednoznačně prospělo“, dodává Pepa Pavka.

Zbývá již jen dodat to nejpodstatnější – nové album ARGEMY „Čas se zbláznil“ vychází ve druhé polovině května, a už co nejdříve, se na našich stránkách objeví i ochutnávka z nového alba, v podobě několika ukázek!!!!!!!!!!

…ano, čas se možná opravdu zbláznil, těch 25 let existence rychle uběhlo, ale ARGEMA je zde v plné síle a s novými nápady.

Vaše vzkazy

  • Jméno:
  • Vzkaz:
  • Ponechte prázdné:

Zatím zde není žádný vzkaz. Těšíme se na ten váš.

Novinky | Články | Texty písní | Videa

Partneři

ŠŮS
mandak fire
pneu cerveny
mandy zlin
radio-krajan
agenturaone
fresocomp
freso
Fajn rock music
Rock music
internext

Copyright © 1982 - 2024 Argema, s.r.o. | Created by Aleš Linhart