Na Argemu si došlápla městská policie

Na Argemu si došlápla městská policie

1. 10. 2007

Na Argemu si došlápla městská policie

(autor : iDNES, 1.10.2007)

Jihomoravská skupina Argema, která letos slaví své pětadvacáté výročí, natočila v pořadí šestnácté cédéčko s názvem Čas se zbláznil. Práci na něm doprovázely problémy s policií.

Členové kapely je řešili hned dvakrát. Jednou se jistému důchodci zdálo, že hoří. To se ale partička v nasvíceném prostoru v noci fotila. Podruhé přivolal někdo policii proto, že se z jednoho místního činžáku linula hlasitá hudba. Tentokrát tady kapela točila videoklip k písničce z nové desky. „Všechno se vždycky vysvětlilo, měli jsme to samozřejmě povolené,“ říká kapelník a bubeník Josef Pavka.

V pražském Harley´s baru, kde byla deska před pár dny pokřtěna, bouřlivé moravské veselí nikomu nevadilo. Desku, která je po dvou měsících prodeje zlatá, pokřtil jazzman Láďa Kerndl spolu s textařkou Hanou Sorrosovou, pro kterou je spolupráce s kapelou už deset let příjemným odreagováním.

„Netušil jsem, že si za kmotra zvolí zrovna mě. Tuhle muziku jsem poslouchal, když jsem byl mladej, teď si ji taky občas pustím, i když zpívám jiný repertoár. Vážím si toho, že takového starého dědka pozvali mezi sebe,“ nechal se slyšet Kerndl. „Dědek“ tady ale nebyl sám. Do měsíce jím bude i Pepa Pavka, udělá ho z něj jeho dospělý syn z prvního manželství. Na staříka se ovšem bývalý učitel přírodopisu, který oslaví za dva roky padesátiny, rozhodně necítí. Je totiž podruhé ženatý a má tříletého syna. „To bude mladej strejda,“ směje se Pavka.

Vaše vzkazy

  • Jméno:
  • Vzkaz:
  • Ponechte prázdné:

Zatím zde není žádný vzkaz. Těšíme se na ten váš.

Novinky | Články | Texty písní | Videa

Partneři

fresocomp
freso
Fajn rock music
Rock music
internext
ŠŮS
mandak fire
pneu cerveny
mandy zlin
radio-krajan
agenturaone

Copyright © 1982 - 2024 Argema, s.r.o. | Created by Aleš Linhart