Jarda Plšek se dá v neděli dohromady s bývalou holkou

Jarda Plšek se dá v neděli dohromady s bývalou holkou

13. 4. 2007

Jarda Plšek se dá v neděli dohromady s bývalou holkou

Zpěvák skupiny Argema Jarda Plšek se tuto neděli 15. dubna zapojí do zábavné hudební soutěže Hvězdy u piána, kterou můžete vidět na televizních obrazovkách kanálu televize Prima vždy poslední den v týdnu od 18.00. „Myslím si, že Argema je zajímavá kapela s dobrým zpěvákem, tak proč ho nepozvat,“ vysvětluje Ivan Rössler, dramaturg a scenárista pořadu. Ten udržuje se skupinou velmi dobré a letité vztahy. Dokonce Argemě otextoval několik hitů. „Písničky píšu jenom pro zpěváky, kteří mě nějakým způsobem zaujmou. Je to můj koníček, nikoliv obživa.“

Pořad Hvězda u piána moderovaný Helenou Vondráčkovou testuje, jak dobře diváci i účastníci ve studiu znají své oblíbené písničky. Jejich úkolem je postupně odhalovat slova na šesti obrazovkách, která dohromady tvoří verš známé písně. Obrazovky jsou očíslované. Každé odhalené slovo musí inspirovat k jakékoliv jiné písni, ve které se toto slovo také objevuje. Pokud tým takovou píseň najde, musí ji za doprovodu klavíru okamžitě zazpívat. K dispozici je také hudební skupina, která se ke zpívajícímu týmu rovněž přidá. Výsledkem je úžasná přehlídka známých hitů.

Pokud je odhaleno potřebné množství slov, tým se snaží uhodnout píseň, ze které slova na obrazovce pocházejí. Když se mu to povede, připisuje si bod. Týmy se postupně střídají, vítězí ten s větším počtem bodů. Přestože se nesoutěží o ceny, ale o zábavu, bonbónek výhry přece jen nebude chybět.

V nedělním pořadu bude zpěvák Argemy Jarda Plšek tvořit tým s Klárou Kolomazníkovou, známou převším ze skupiny Holki, a proti nim nastoupí Lenka Filipová a Pavel Kyklop Vohnout z Maxim Turbulenc.

Držte Jardovi palce, aby na konci pořadu, jako člen vítězného týmu, mohl zazpívat oblíbenou argemáckou hitovku Modré pondělí!

Vaše vzkazy

  • Jméno:
  • Vzkaz:
  • Ponechte prázdné:

Zatím zde není žádný vzkaz. Těšíme se na ten váš.

Novinky | Články | Texty písní | Videa

Partneři

ŠŮS
mandak fire
pneu cerveny
mandy zlin
radio-krajan
agenturaone
fresocomp
freso
Fajn rock music
Rock music
internext

Copyright © 1982 - 2024 Argema, s.r.o. | Created by Aleš Linhart